YoungTECHforFOOD

Wissenschaftliche Publikationen

  • Icon GRUBER, R./GRACH, D./SEEBACHER, U./DERLER, H. (2018): Kriterien beim Lebensmitteleinkauf und Ernährungsverhalten von Jugendlichen - Projekt YoungTECHforFOOD.

    In: Ernährung aktuell. 04/2018

Tagungsbeiträge

  • Icon BERNER, S./DERLER, H./GRACH, D./REHORSKA, R./SEEBACHER, U. (2018): Enhancing food literacy and food technology competences: Integrating young people into future food innovations.

    Oral presentation at the 32nd EFFoST International Conference, 06.-11.11.2018, Nantes, Frankreich.

  • Icon BERNER, S./DERLER, H./REHORSKA, R./GRACH, D./SEEBACHER, U. (2018): Young people as agents for future food innovations: Mediating food technology competences through higher education.

    Oral presentation at the 5th International ISEKI_Food Conference, 03.-05.07.2018, University of Hohenheim, Stuttgart, Deutschland