YoungTECHforFOOD
Wissenschaftliche Publikationen
-
GRUBER, R./GRACH, D./SEEBACHER, U./DERLER, H. (2018): Kriterien beim Lebensmitteleinkauf und Ernährungsverhalten von Jugendlichen - Projekt YoungTECHforFOOD.
In: Ernährung aktuell. 04/2018
Tagungsbeiträge
-
BERNER, S./DERLER, H./GRACH, D./REHORSKA, R./SEEBACHER, U. (2018): Enhancing food literacy and food technology competences: Integrating young people into future food innovations.
Oral presentation at the 32nd EFFoST International Conference, 06.-11.11.2018, Nantes, Frankreich.
-
BERNER, S./DERLER, H./REHORSKA, R./GRACH, D./SEEBACHER, U. (2018): Young people as agents for future food innovations: Mediating food technology competences through higher education.
Oral presentation at the 5th International ISEKI_Food Conference, 03.-05.07.2018, University of Hohenheim, Stuttgart, Deutschland